Select Page

La Facultat de Belles Arts d’Altea inaugura el “IV Cicle del Programa Professors Convidats”, amb la conferència “Work in Animation” a càrrec de l’animador Graham G. Maiden. La xarrada tindrà lloc el dimecres 7 de novembre a l’Aula 3 de l’Edifici Albir, entre les 11:00 i 13:00 hores i estarà traduïda simultàniament al castellà per Jorge Chica.

L’artista explicarà la seua trajectòria professional fins a convertir-se en supervisor de sèries animades de Hollywood i oferirà una mostra de com reemplaçar diferents boques d’una marioneta per al Stopmotion. A més cal destacar que ha creat les marionetes de la Núvia Cadàver de Tim Burton, Chicken Run, Mars Attack! i James i el préssec gegant, entre unes altres.

Per a més informació es pot accedir a la pàgina web http://bbaa.umh.es/?p=5276&preview=true o a través de la pàgina de Facebook “Campus d’Altea de la Universitat Miguel Hernández”. L’entrada és lliure fins a completar aforament. Col·labora el departament d’Art i Càtedra Anetta Nicoli de la Universitat Miguel Hernández.

Pin It on Pinterest