Select Page

El passat 24 d’octubre va tenir lloc una nova reunió de la Taula de Treball del Pla de Dinamització Comercial que va comptar amb la presència de representants de l’Associació de Comerciants, ALCEA, dels grups polítics municipals PP i Cipal, del tècnic d’Infraestructures, del Cap de la Policia Local i de l’empresa Trobarte Espai Creatiu.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado i la tècnica del departament, Pepi Durá, van informar als assistents de l’estat en el qual es troben les accions previstes en el pla.

Segons l’edil, “el projecte de senyalització de totes les zones d’aparcament del nostre municipi, està finalitzat, per fi, després d’alguns mesos de retard, s’ha pogut finalitzar aquest projecte d’ampliació i millora de la senyalització, impulsat per la Regidoria de Comerç. Ara ja podem iniciar la següent campanya -Compra a Altea i aparca gratis-, entre els pàrquings privats, el sector comercial i l’Ajuntament”.

Alvado explicava que “aquestes campanyes tracten de donar visibilitat a les diferents zones d’aparcament, tant públiques com a privades. S’estan duent a terme negociacions amb les empreses que gestionen els pàrquings privats per a aconseguir uns preus assequibles que permeten al sector comercial, regalar tiquets de pàrquing als seus clients”.

En aquest sentit la regidora explicava que “per part de l’ajuntament s’invertirà en la compra d’aquests tiquets per a regalar, durant un temps limitat, a tots aquells establiments que es vulguen adherir a aquesta campanya de visibilització de les zones d’aparcament, així com en la promoció i difusió d’aquesta campanya a nivell local i comarcal”. Alvado matisava que “aquesta inversió per part de l’Ajuntament, tindrà una durada limitada, amb la finalitat d’atraure al sector comercial”.

Per la seua banda la tècnica de Comerç va recordar l’inici del pròxim curs de formació en xarxes socials que tindrà lloc del 5 al 9 de novembre. Així mateix ALCEA donava a conèixer els cursos que té previst realitzar en els pròxims mesos.

Per a finalitzar, la regidora va explicar de què tracta el projecte “Compra amb Art”, conjuntament amb la coordinadora del mateix, Pepa Mengual, de l’empresa Trobarte Espai Creatiu. “Consisteix en diferents intervencions artístiques i accions comercials que es realitzaran en diferents zones comercials d’Altea i Altea la Vella i que donaran inici a principis de novembre”.

Pin It on Pinterest