Select Page

El ecològic, no és una moda, és un hàbit de consum que ja s’ha instal·lat en una gran part de la població, i sense cap mena de dubte seguirà creixent, ja que és un nou nínxol de mercat amb moltes oportunitats. Els aliments ecològics es consideren més saludables, ja que no contenen substàncies artificials, són cultivats i elaborats d’una manera més artesanal i acurada, i recuperen els sabors i matisos tradicionals.

Amb aquestes premisses, les regidories de Comerç i Turisme i la d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea, han apostat per la implantació de productes ecològics en el tradicional mercat dels dimarts, iniciant-se la seua instal·lació el dimarts 30 d’octubre a la Plaça de la Creu. Una primera cita a la qual les edils responsables de les esmentades àrees, Anna Alvado i Beatriu Nomdedéu van acudir confiant que aquesta aposta es consolide amb nous productes en les setmanes pròximes.

Anna Alvado mostrava la seua satisfacció per haver aconseguit posar en marxa aquest projecte que, com tot en el seu inici, és complicat. “Ja està aprovada l’ordenança que regula aquesta activitat i ara hem d’aconseguir que el mercat dels dimarts a Altea siga interessant per a aquestes i aquestos productors ecològics i així aconseguir un mercat variat i atractiu”; declarava Anna Alvado.

“Agraïsc a Ecolesneves, productor d’oli i ametlles, i a Da Luciano, pasta artesanal, la seua implicació i confiança en el projecte des del seu inici. A partir d’ara podreu trobar productes ecològics els dimarts al matí, a la Plaça de la Creu “; concloïa Alvado.

Segons la Regidora d’Agricultura i Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu, “el nostre territori ha estat una font de productes agrícoles de qualitat gràcies a l’entorn natural que ens envolta. Els productes procedents de l’agricultura ecològica ajuden a preservar el medi ambient perquè no utilitzen elaborats químics de síntesi. És per això que amb els nous llocs del mercat del dimarts donem major viabilitat a la producció ecològica com a font de productes beneficiosos per al consumidor i per a l’entorn”.

Pin It on Pinterest