Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports, encapçalat per Pere Barber, ha informat de les tasques de ressembra del camp de futbol de gespa natural de la Ciutat Esportiva que s’han dut a terme del 15 al 19 d’octubre.

“El procés de cobertura vegetal per formar un tapís verd i uniforme ha tingut una durada de 20 dies”, com ha senyalat el regidor. A més, ha explicat que “aquestos treballs de regeneració de gespa natural del camp de futbol s’han dut a terme a la tardor, perquè el tipus d’herba d’aquest camp procedeix de clima subtropical i aquesta és la millor època per a realitzar la ressembra”.

Concretament, els treballs de ressembra del camp han consistit en: airejat i descompactació del terreny de joc amb maquinària adient; poda d’arrels i retirada de restes; ressembra de la gespa aportant una barreja de llavors apropiada per a ús esportiu; raspat de la superfície per a la seua homogeneïtzació i fertilització amb adobs minerals especials per a aquest tipus de camps.

Pere Barber s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat de la ressembra i ha senyalat que “en breu els equips de futbol de les escoles municipals i la UD Altea podran gaudir d’un immillorable terreny de joc per practicar els seus respectius esports”.

Cal destacar que Altea es un dels pocs municipis que encara disposa d’aquest tipus de camp de futbol, ​​situant-lo com un dels referents a nivell de turisme esportiu a la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest