Select Page

La regidoria de Cultura, encapçalada per Diego Zaragozí, anuncia una nova edició del cicle de presentació de llibres ‘’Altea, llibres a la tardor’’. La quarta edició del cicle comença esta vesprada i es prolongarà fins al pròxim 13 de desembre.

La Biblioteca Pública d’Altea acollirà tots els dijous a les 20 hores esta activitat que inaugura el poemari ‘’Miss Mujer’’ de l’autor local Rifi amb fotografies d’Antonio Muñoz. La presentació correrà a càrrec de Joaquín Rico.

El cicle continuarà el 8 de novembre amb la presentació de l’obra “Alacant i la seua gent’’ d’Emili Soler i Pepe Azorín. El 15 de novembre serà el torn de conèixer ‘’Jane’’ el llibre de Miguel Ángel Jordán que presentarà Reme Gadea. El dijous, 22 de novembre, es presentarà l’obra “La conspiración de los andaluces” de Luis F. Morote. Acompanyaran a l’autor en la presentació Agustín Galiana y César Evangelio. Les presentacions del mes de novembre finalitzaran amb l’obra  ‘’Gotitas de humor, realidad y fantasía’’, de Simón Escudero.

El cicle finalitzarà el dia 13 de desembre amb una doble presentació. Tom Colomer presentarà ‘’Gens il·lustres’’, obra que va aconseguir el Premi Altea 2018 de novel·la i prosa creativa ‘Carmelina Sánchez-Cutillas’. I Mercè Climent presentarà ‘’Murta i els minairons’’, Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2018.

Diego Zaragozí ha convidat a tota la ciutadania i als amants de la literatura a participar en aquesta proposta literària que s’ha convertit en un imprescindible de l’oferta cultural alteana.

Llibres Tardor 18 Triptic

Pin It on Pinterest