Select Page

Demà dijous 26 d’octubre comença una nova edició del cicle de presentació de llibres “Llibres a la tardor”. Una activitat de la regidoria de Cultura, que té lloc a la Biblioteca Pública Municipal amb entrada lliure i gratuïta a les 19:00h. Com ho explica la responsable d’àrea Pepa Victoria Pérez.

El dijous 26 d’octubre el llibre a presentar és “L’art de menstruar” d’Anabel Muñoz Llopis. Una guia d’iniciació per a les xiquetes que s’iniciaran al cicle menstrual.

El dilluns 30 d’octubre Marina Marroquí, Educadora Social i especialista en Violència de Gènere, presentarà el llibre “Això no és sexe”.

El 2 de novembre, tindrà lloc la presentació de “Camigrants” de José Figueres. És un relat de relats que narra amb sensibilitat, respecte i empatia el drama dels menors migrants no acompanyats.

El 9 de novembre, és el torn de “Versos per a Van Gogh” de José Luis Martín Aranda, pintor i escriptor, comenta els millors seixanta quadres de Vincent van Gogh, amb les motivacions i manifestacions que l’artista va escriure a les seues múltiples cartes. Este anàlisi va acompanyad d’un poema per a cadascun, a més, Marín Aranda ha inclòs il·lustracions de la seua creació.

16 de novembre, Lluís del Romero Sánchez-Cutillas parlarà sobre la seua obra “La meua cambra més estimada”. La presentació tindrà lloc a la Casa Gadea, on es troba ubicat el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas, mare de l’autor. L’obra és una evocació d’aquell lloc on l’escriptora va crear els seus poemes i la reconeguda obra “Matèria de Bretanya”.

El 23 de novembre seran les obres guanyadores de “Premis Altea de Literatura i Investigació” les que vegin la llum. Solsmarina de Xavier Mínguez López, Premi Carmelina Sánchez-Cutillas i L’Últim Ngaranna de David Boteller Mas, Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil.

I l’1 de desembre es tancarà la present edició del cicle Llibres a la Tardor 2023 amb la presentació de “Sonhos, Esperança…, Vida” de Mª Rosa Porcar Centelles. Un poemari inspirat en la seua néta, on hi són presents els sentiments de pau, felicitat, il·lusió, esperança, amor… que el naixement d’una criatura ens transmet.

Com a responsable municipal de Cultura, Pepa Victoria Pérez anima la població a participar i gaudir d’estes presentacions que de ben segur us convidaran a la lectura d’estes obres de gènere variat.

Pin It on Pinterest