Select Page

Amb l’objectiu de recórrer la zona marítima en què històricament es practicava la pesca tradicional de l’almadrava, aquest dissabte 20 d’octubre començarà la cinquena edició d’aquesta regata de creuer organitzada pel Club Nàutic d’Altea i patrocinada per CH Pràctiques Nàutiques Professional

Per cinquè any consecutiu el Club Nàutic d’Altea organitza la Regata l’Almadrava de la Marina – Trofeu CH Pràctiques Nàutiques, una regata carregada d’història que pren el seu nom de la pesca tradicional de l’Almadrava.

El seu recorregut transcorre pels escenaris històrics d’aquesta pesca mil·lenària, entre Moraira i l’Illa de Benidorm, recordant les maniobres que realitzaven les barques per poder envoltar els mols, els bancs de tonyines que emprenien el seu viatge de tornada a l’Atlàntic.

L’esdeveniment compta amb el patrocini de l’empresa CH Pràctiques Nàutiques Professional, que per segon any consecutiu ha decidit aportar el seu granet de sorra al foment de l’esport nàutic a la Badia d’Altea.

A falta d’unes hores perquè es tanquen les inscripcions, són ja un total de 19 embarcacions les que participaran aquest dissabte dia 20 en una regata que es planteja dura per les condicions meteorològiques amb prediccions de vent i pluja.

A les 9:00 hores del dissabte es servirà un bufet d’esmorzar al restaurant del Club Nàutic d’Altea per a tots els participants i tot seguit es realitzarà la reunió de patrons.

La prova començarà a les 11:00 hores i cobrirà un total de 40 milles nàutiques, per a les categories de tripulació completa, a2 i en Solitari.

Aquest any el Club Nàutic d’Altea i CH Pràctiques Nàutiques Professional han preparat un trofeu molt especial, els tres primers classificats de cada categoria rebran un lot de productes de salaó de l’Almadrava de Salaons Ricardo Fuentes.

Aquesta prova serà la primera en un cap de setmana on els creuers són els protagonistes al CN Altea. L’endemà, diumenge 21, tindrà lloc l’antepenúltima prova del Trofeu maig Clubs.

Aquesta regata començarà a les 11.00 del matí per a les tres classes establertes, ORC A-B, ORC C i familiar. La d’Altea, és la setena prova de les nou que conformen el Trofeu maig Clubs. El Trofeu va començar a disputar-se a finals de gener i contempla competicions entre la badia de Moraira i la Vila Joiosa.

 

Pin It on Pinterest