Select Page

Marina Greenwich acull este proper dissabte, 9 de març, la primera regata de la seua història i ho farà en una competició integrada íntegrament per dones.

Marina Greenwich fa el salt a la competició, a la vela d’alt nivell, i ho fa amb una regata que va més enllà del merament esportiu ja que el seu objectiu és treballar per la igualtat i la inclusió de la dona a les regates de vela al nostre país.

La Greenwich Women’s Cup, que se celebrarà este proper dissabte 9 de març, és la primera de les regates que té previst posar en marxa esta marina privada, ubicada en un dels paratges més atractius de la Marina Baixa, entre Calp i Altea. La competició comptarà amb les vuit millors tripulacions femenines d’Espanya en un format de flota, amb els monotips Tom28.

La regata zero, en si, és la primera presa de contacte de Marina Greewinch amb l’alta competició i és per això que ha treballat estos mesos de manera molt intensa, cuidant fins al més mínim detall per oferir una de les millors imatges a tots les regatistes procedents de Galícia, Comunitat de Madrid, Andalusia, País Basc, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana.

Des de la direcció de Marina Greenwich tenien clar que el seu primer esdeveniment a l’esport de la vela havia de ser una cosa especial. Per això, es va pensar en una regata que fos una mica més que una competició, una aposta per igualtat de gènere i gairebé íntegrament el comitè de regates estarà format per dones.

L’espectacle dels Tom28 que oferiran estes vuit tripulacions femenines està garantit, en un marc incomparable envoltat de naturalesa i en un enclavament únic i peça fonamental per al turisme a la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest