Select Page

La Regidoria de Benestar Social, regida per Diego Martínez, ha activat el protocol d’atenció a la ciutadania davant l’alerta de pluges intenses en el municipi, que podria acumular grans quantitats d’aigua en poques hores. L’edil s’ha reunit amb membres de Corazón Express, Cáritas i Creu Roja per a definir les mesures a aplicar.

Diego Martínez ha explicat que, “en cas d’alerta màxima, en dos hores un alberg estarà disponible al Centre Social per a atendre a les persones que ho necessiten, solament espere que no hàgem d’usar-ho”. Així mateix, ha destacat que “el servei d’ambulàncies DYA que està realitzant jornades de 12 hores, les ampliarà a 24 hores en cas de màxima alerta”.

D’altra banda, ha informat de l’ajornament del gran llaç d’Anemona previst per a aquesta vesprada a les 18:00 hores. L’activitat s’ha posposat al dimecres 24 d’octubre.

El regidor de Benestar Social ha recomanat seguir les instruccions indicades al comunicat de l’Ajuntament d’Altea, així com romandre atents a la informació de les xarxes socials i mitjans de comunicació.

Finalment, davant qualsevol dubte, els ciutadans poden posar-se en contacte amb la Policia Local cridant al 965 84 55 11 o amb els serveis d’emergència cridant al 112, així com consultar les pàgines web www.112cv.gva.es o http://inforatge.com/meteo-altea/previsio-meteorologica.

Pin It on Pinterest