Select Page

Les sendes del riu Algar també estan sent desbrossades.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Medi  Ambient, regida per Jose Orozco, continua realitzant tasques de neteja i manteniment als barrancs del municipi per evitar possibles inundacions en cas que es produïsquen fortes pluges. Així mateix, segueixen les labors de desbrossat de sendes annexes al riu Algar.

Com ha recordat l’edil, “les labors de neteja i manteniment de barrancs al municipi són contínues. Este any s’han adequat amb anterioritat els barrancs de la Galera, el de la Branya a l’Olla i ara el dels Arcs”.

“Amb estes tasques de neteja i adequació de les lleres dels barrancs el que es pretén és evitar embussos i desbordaments dels mateixos en el cas que es produïsquen fortes pluges”; ha explicat el responsable municipal de Medi Ambient.

D’altra banda, continuant amb el Pla de manteniment del riu Algar, se segueixen realitzant tasques de manteniment de les sendes annexes a la llera; així ho ha informat Jose Orozco, regidor de Medi Ambient.

Pin It on Pinterest