Select Page

El Club Voleibol Altea va jugar el seu primer partit de la temporada com a visitant en la recentment estrenada categoria de 1a nacional, i l’encontre no va eixir com s’havia preparat durant tota la setmana. Des de l’inici del partit davant del Club Voleibol València els errors van condemnar a les alteanes, que van anar a remolc durant el xoc davant l’equip de la capital del Túria.

Les constants imprecisions del Altealife Visit Altea a recepció i en el servei, unit a la manca de claredat en l’atac, va permetre al Club Voleibol València portar la iniciativa des del xiulet inicial i aconseguir una més que merescuda victòria davant l’Altea.

Com indiquen des del club alteà, ”ara toca alçar-se i seguir treballant durant tota aquesta setmana”. La categoria és molt igualada i complicada, i les alteanes hauran d’aplicar la seua millor versió per tornar al camí de la victòria.

El seu pròxim rival és el Molina Voleibol, líder de la categoria després de les dues primeres jornades. Les murcianes, que jugaran al Palau Esports d’Altea el diumenge 21 d’octubre a les 12:00 hores, són un dels equips a batre a 1a nacional i ja ho han demostrat en els seus dos primers partits que van guanyar amb certa solvència.

 

Pin It on Pinterest