Select Page

La regidoria d’Educació, mitjançant l’Institut de la Llengua Romanesa, presenta el curs Llengua, Cultura i Civilització Romaneses que es realitza en el nostre municipi, tal com afirma l’edil Vicenta Pérez, per als alumnes d’infantil, primària i secundària.

La regidora d’Educació ha informat que “aquest curs, de caracter gratuït, es realitza mitjançant un conveni signat entre Conselleria d’Educació i l’ambaixada Romanesa, que és qui designa a professors amb la certificació pertienent per a impartir aquestes classes”.

El curs, tal com detalla Vicenta Pérez, està dirigit a alumnat d’origen romanés i als qui dessitgen conèixer tant la llengua com la cultura i civilitzacions romanesa i serà impartit per a tots els nivells d’ensenyament durant dues hores setmanals. A més al final del curs als qui ho hagen realitzat se’ls atorgarà un certificat d’assistència.

Vicenta Pérez ha destacat que “la professora que impartirà el curs és Angela Sular Feier, que posa el seu telefono a la disposició d’els qui vulguen rebre informació sobre aquest tema perquè puguen contactar directament amb ella cridant al 666912372”.

L’edil de l’àrea d’Educació anima a participar d’aquest curs que “es realitza amb la pretenció d’acostar passös i cultures, en aquest cas entre Altea i Romania, ja que en el nostre municipi viuen moltes persones oriündes d’aquest país i el poder realitzar aquest tipus de cursos és absolutament positiu per a ambdues parts”.

Pin It on Pinterest