Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha informat de la nova programació de Palau Altea per als pròxims mesos, d’octubre a desembre, i ha destacat la qualitat i varietat de la mateixa.

La programació de l’últim trimestre de 2018 comença al mes d’octubre amb l’amor i la màgia del Russian National Ballet i “El lago de los cisnes”, que acosta a Palau Altea el primer dels tres ballets que va escriure Tchaikovsky. La cita serà el 13 d’octubre a les 20:00h.

El 21 d’octubre a les 19:00h “Muerte en el Nilo” es representarà a l’escenari del Palau Altea amb una versió actualitzada amb repartiment actual, encapçalat per Pablo Puyol, del clàssic d’Agatha Christie. “Muerte en el Nilo” és un dels títols més famosos de l’extensa obra de la cèlebre escriptora de misteri. Una revisió contemporània d’un imaginari clàssic, una posada en escena actual, música, cançons, coreografia escènica i projeccions.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta un concert teatral dirigit a tots els públics, “Concerto a tempo d’umore”. La cita serà el pròxim 27 d’octubre a les 20:00h i el públic podrà gaudir d’un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Un espectacle participatiu que entreté i diverteix auditoris de tots els gustos i totes les edats.

A novembre serà el torn de gaudir amb el nou èxit de la veterana companyia La Cubana, “Adiós Arturo”, els dies 2, 3 i 4 de novembre (2 de novembre a les 20:00h, 3 de novembre a les 18:00 i 22:00h i 4 de novembre a les 19:00h). La companyia arriba a Altea després del gran èxit en l’estrena nacional, més de 20.000 persones van gaudir d’aquesta boja i divertida comèdia plena de riures, sorpreses i diversió.

El 7 de novembre a les 20:00h “La flauta màgica” d’Òpera 2001 omplirà d’òpera l’escenari del Palau Altea. L’òpera en 2 actes de W. A. Mozart en versió original amb sobretítols en espanyol. Una de les creacions més enigmàtiques i fascinants de tot el repertori operístic. Representa la perfecció en la curta i genial carrera de Mozart, i la síntesi universal de gèneres músic-teatrals coneguts fins avui: oratori, lirisme italià, òpera buffa, tradició folklòrica alemanya, vodevil…

El 17 de novembre a les 20:00h tindrà lloc la presentació del nou disc de LuarNaLubre, “Ribeira Sacra”. LuarNaLubre és una de les bandes de referència de música folk i aquest nou treball discogràfic va ser gravat a l’octubre de 2017 en el Monestir de Sant Pere de Roques (Esgos, Orense).

El mes de desembre comença amb el 45 Certamen Internacional de Bandes Vila d’Altea. L’1 de desembre la Societat Filharmònica Alteanense organitza aquest certamen amb tres bandes simfòniques que concursaran en una única secció amb un màxim de 135 músics. Enguany el lema és “una dóna del poble”, amb el qual la SFA promou la igualtat de gènere, a més de posar en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas com un model de lluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Les bandes a concurs d’enguany són la Associãção Banda dues Bombeiros Voluntários de Esposende (S. Paio de Antas, Portugal), la Banda Simfònica Municipal de Sibaté (Colòmbia) i L’Artística de Bunyol (València) i hauran d’interpretar com l’obra obligada en aquesta edició “Remembrance”, la primera simfonia per a banda simfònica de Carlos Pellicer.

El 2 de desembre a les 19:00h, es representarà “Juntos” amb Kiti Mánver, Melani Olivares, Gorka Otxoa i Inés Sánchez. L’obra és una barreja de riures i sentiments en una fabulosa  comèdia que aborda amb mestratge un tema candent:existeix la normalitat? Estem preparats per a acceptar el diferent?

La companyia Recycled Illusions arriba a Palau el 8 de desembre a les 20:00h amb “En Tierra – Juno a la tardor”. Un text guardonat amb el Smith Prize de Teatre Polític Americà. Aquest text ha sigut representat a mig món, des d’Etiòpia fins a Broadway, i ara per primera vegada s’estrena a Espanya.

Xavi Castillo i Pot de Plom arriben a l’escenari de Palau Altea el 15 de desembre a les 20:00h amb“Xavi Castillo News & The Rocktrippers”. Humor, sàtira i rock&roll en directe amb les últimes notícies del dia. L’humor i la sàtira habituals de la companyia, però aquesta vegada dirigits amb les millors versions dels grans clàssics del Rock&Roll en directe de la mà de la banda The Rocktrippers.

Diego Zaragozí ha volgut agrair l’esforç que l’empresa Olympia Metropolitana realitza per oferir als alteans, residents en la comarca i tots aquells que ens visiten, una programació d’alta qualitat a l’altura dels millors teatres del panorama nacional.

Pin It on Pinterest