Select Page

Els propers dies dijous 4, al Centre Cultural d’Altea la Vella i divendres 5 d’octubre, a la sala d’actes del Centre Social d’Altea, la Dra. Teresa Revilla impartirà sengles xerrades informatives sobre el càncer colorectal, la prevenció i detecció del mateix . Les dues xerrades, d’entrada gratuïta, tindran lloc a les 19:30h; així ho ha donat a conèixer el regidor de Sanitat i Benestar Social, Diego Martínez.

Les xerrades, emmarcades en el Programa de Prevenció de Càncer Colorectal de la Conselleria de Sanitat, “tenen per objecte la prevenció en aquest tipus de malalties. El guanyar temps a la malaltia és important perquè a l’hora de curar-lo no és el mateix agafar-la amb els primers símptomes a detectar-la quan ja està avançada”; ha assenyalat Martínez.

L’edil de Sanitat i Benestar Social ha comentat que des de la Conselleria s’estan enviant cartes informatives a la població d’entre 50 i 69 anys amb l’objecte de incitar-la a prevenir la malaltia. “La prova que es fa per detectar la malaltia és molt senzilla i anime a la població a realitzar-se-la perquè la prevenció és molt important”; ha recalcat Diego Martínez, que ha conclòs convidant als alteans i alteanes a assistir a qualsevol de les dues xerrades organitzades que tindran lloc al municipi “perquè la Dra. Revilla donarà informació molt interessant sobre què és el càncer colorectal; quins símptomes presenta; qui té més probabilitat de desenvolupar càncer colorectal; com es pot participar en el programa i en què consisteix la prova de detecció, entre altres qüestions “.

Pin It on Pinterest