Select Page

Cultura presenta de nou, del 18 de setembre al 25 d’octubre, l’exposició del alteà Juan Navarro Ramón, en què “Et venjarem” serà l’obra central de la mostra. L’exposició, d’entrada lliure, es podrà visitar els dimarts i dijous de 18:00 a 20:00 hores.

El passat 20 de juliol, Palau Altea va inaugurar una exposició de Juan Navarro Ramón, formada per quaranta obres pròpies entre olis, dibuixos i litografies, tant abstractes com figuratives. Entre elles es va presentar al públic l’obra “Et venjarem”, restaurada per a l’ocasió. L’obra va ser exposada en el Pavelló de la República durant l’Exposició Internacional de París de 1937, al costat de les obres de Pablo R. Picasso “El Guernica” i “Els Segadors” de Joan Miró; i al Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia (Madrid) el 1987.

“Et venjarem” va arribar a Altea procedent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), i propietat del Ministeri de Cultura, i romandrà al municipi fins al 25 d’octubre.

Com a responsable municipal de l’àrea de Cultura, Diego Zaragozí, convida de nou a la població i amants de la pintura a visitar la mostra de Juan Navarro Ramón, “ja que la mateixa conté, a més de l’obra patrimoni del municipi que podrà ser mostrada en més ocasions, obra cedida de gran valor com és el quadre Et Venjarem, que tan sols ha estat exposada dues vegades en la seua llarga vida i pot ser que aquesta siga una ocasió única d’admirar el quadre”.

Pin It on Pinterest