Select Page

Després de l’èxit de les passades edicions, la Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, al costat de Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Ecotic, EuropeanRecyclingPlatform i Fundació Eco-raee’s, aposta de nou per posar en marxa la tercera campanya de reciclatge per a aparells elèctrics i electrònics que arriba a Altea el dijous 20 de setembre.

L’objectiu d’aquesta campanya, a més de conscienciar per millorar el nostre present i futur mediambiental, és recollir el major nombre de tones d’aparells elèctrics i electrònics per garantir així el seu correcte reciclatge.

En tots els domicilis, i també en els comerços i oficines, és freqüent l’acumulació de telèfons mòbils, ràdios i altres aparells elèctrics en desús. A través d’aquesta acció s’espera reciclar fluorescents, bombetes LED, telèfons, ordinadors, tauletes, batedores, planxes, depiladores, tallacabells i qualsevol electrodomèstic de xicotet format. A canvi, es lliuraran premis «in situ» als alteans i alteanes que dipositen els seus aparells en desús en els remolcs habilitats. Tots els participants entraran en el sorteig d’un Ipad de 32G a través de la pàgina de https://www.facebook.com/reciclatusaparatos.

Demà, dijous 20 de setembre, un equip de bici-informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran diferents carrers d’Altea informant als ciutadans i arreplegant en els remolcs de les bicicletes els aparells elèctrics i electrònics dels quals els ciutadans vulguen prescindir. Tots els que se sumeixen a aquesta acció rebran un rasca i obtindran un premi a l’instant.

L’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha animat als alteans i alteanes a participar de la campanya i contribuir així a la millora del medi ambient perquè s’assegura que estos aparells seran reciclats i no es convertiran en un problema.

Pin It on Pinterest