Select Page

Hui ha començat el curs escolar amb total normalitat en els diferents centres públics del municipi. Més de 2.400 alumnes, des de 0 anys a batxillerat, s’han incorporat a les aules; tal com informava la regidora d’Educació, Vicenta Pérez.

Els estudiants han tornat a les aules en un curs en el que com a novetat, també l’Escoleta Mini Món ha obert les seues portes per als xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys. Un centre que era inaugurat l’octubre passat, per tant és la primera vegada que ofereix servei en el mes de setembre de la mateixa manera que la resta de centres alteans.

La regidora d’Educació ha recordat que “com cada any durant l’estiu s’han emprès millores en els diferents centres. Actuacions que els propis centres sol·liciten i que els departaments d’Educació i Infraestructures vam realitzar tenint en compte les prioritats dels propis centres “. “A més, en els últims dies s’ha procedit a la revisió prèvia que any rere any es porta a terme abans de començar el curs perquè tot estiga en ordre en el dia de hui”; ha afegit Pérez, que ha manifestat emoció per aquest nou inici escolar.

Pin It on Pinterest