Select Page

L’equip sènior del Club Voleibol Altea segueix amb la seua preparació per al seu debut en Primera Nacional. Paral·lelament als entrenaments, l’equip entrenat per Javi Mora jugarà diversos partits abans de l’inici de la competició de lliga, previst per al pròxim 7 d’octubre.

L’equip alteà jugarà la Copa Comunitat Valenciana, un torneig que disputaran els equips autonòmics que aquesta temporada militaran en categoria nacional. La primera eliminatòria, a partit únic, enfrontarà a l’Altealife Visit Altea i al Goldcar Sant Joan aquest diumenge 16 de setembre a les 12:00 hores en el Pavelló de Garganes. El vencedor d’aquesta eliminatòria tindrà el premi de jugar enfront del ESD Granades d’Elx, màxim representant del voleibol autonòmic aquesta temporada en la Lliga Iberdrola.

Recordar que la Copa la disputaran el ESD Granades d’Elx (Superliga), Universitat d’Alacant (Superliga 2), UBE L’Illa Grau Castelló (Superliga 2), Xàtiva Voleibol (Superliga 2), Volei Grau de Castelló (Superliga 2), Goldcar Sant Joan (1 Nacional), CV. València (1 Nacional), Beni4O Rental House Benidorm (1 Nacional) i l’Altealife Visit Altea (1 Nacional). L’última fase de la competició es jugaria entre els millors quatre equips en una seu per determinar, el pròxim 9 d’octubre.

Per al president del CV Altea la possibilitat de jugar enfront d’un “bon equip” com l’Elx seria tot un regal. Segons Paco Lloret, “primer cal jugar davant el Sant Joan que ja coneix la categoria i té més experiència que nosaltres, encara que juguem a casa. Però tant per a elles com para nosaltres, l’opció de jugar un partit oficial enfront d’un equip d’elit seria una bonica experiència, ja que la segona eliminatòria es deuria jugar al pavelló de l’equip guanyador d’aquest primer partit, Sant Joan o a Altea”, destacava Lloret.

A més, el club alteà té tancat un altre amistós enfront d’un altre equip de categoria superior com és l’Universitat d’Alacant de Superliga 2, que visitarà el Pavelló de Garganes el dimarts 2 d’octubre, en els dies previs al debut en la competició de lliga.

 

Pin It on Pinterest