Select Page

El dia de la celebració del Castell de l’Olla 2018 el públic assistent va poder gaudir, per primera vegada, a l’espai central de la casa Villa Gadea, de l’exposició dels cartells de les 32 edicions del Castell.

Aquesta exposició, organitzada per la Regidoria de Turisme i per la Confraria del Castell de l’Olla, va voler posar en valor el vessant cultural associada a aquest esdeveniment pirotècnic. Els artistes que han col·laborat amb el Castell de l’Olla durant tots aquests anys i les obres es van poder contemplar en aquesta exposició són: Pepe Azorín, autor del cartell de la primera edició, Miguel Calatayud, Manuel Boix, Uiso Alemany, Ramón de Soto , Carmen Calvo, Sigfrido Martín Begue, Vicente Peris, Equipo Límite, Joan Castejón, Antonio de Felipe Jarr, Luis Lonjedo, Rafael Armengol, Julio Quaresma, Calo Carratalá, Horacio Silva, Luis Francisco Esplà, Pepe Biot, Vicente Peris, Victòria Cano, Santiago Relanzón, Mc Diego, Martin Forés i Lina Vila.

L’edil de Turisme, Anna Alvado, manifestava la seua satisfacció per la realització d’aquest acte, “aquesta exposició posa de manifest el treball realitzat per la confraria del Castell durant tot aquest temps, perquè aquest esdeveniment tinga una vessant cultural important. Totes aquestes obres enriqueixen el patrimoni cultural alteà i han de tenir més visibilitat. Vull agrair als companys de Cultura la seua col·laboració per poder realitzar aquest acte. ”

Aquest any també lluïa a l’entrada de la Casa Villa Gadea, unes banderoles amb les imatges dels col·laboradors més importants de l’esdeveniment, a iniciativa de la Confraria del Castell. Alvado els donava l’enhorabona per aquesta acció, “aquestes banderoles vestien l’entrada a l’esdeveniment i, al costat de l’exposició del els 32 cartells, s’augurava la celebració d’un esdeveniment extraordinari, com així va succeir”.

Pin It on Pinterest