Select Page

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, ha informat de l’adquisició de dues estacions meteorològiques que s’han instal·lat a Altea la Vella i la Casa de Cultura d’Altea. Segons ha indicat l’edil, “l’objectiu amb el qual s’ha realitzat l’adquisició és per saber amb exactitud tot el que succeeix en el nostre municipi en qüestió de meteorologia”.

Vicent Ripoll ha destacat que “la ciutadania podrà sol·licitar, a través de l’ajuntament, els informes necessaris per a reclamar qualsevol dany a les asseguradores després d’algun episodi sever que haja afectat la nostra localitat”.

El responsable municipal de Seguretat Ciutadana ha detallat que “aquestes estacions meteorològiques estan programades per enviar un SMS als responsables municipals sempre que detecten algun valor que puga comportar riscos per fenòmens atmosfèrics per al municipi per així poder prevenir, a més de servir també a l’hora d’organitzar actes o celebracions com festes o activitats a l’aire lliure, per poder programar-los amb totes les garanties possibles “.

Aquest nou servei meteorològic, instal·lat a Altea i a Altea la Vella, ofereix també al municipi una web en la qual, com avança l’edil de Seguretat Ciutadana, “es podrà consultar en temps real totes les dades recollides per les estacions, a més de tenir una previsió del temps detallat del dia en curs o venidors. També inclou un arxiu de dades històriques recollides, així com un bloc amb divulgació de temes referents a la meteorologia i medi ambient”.

Vicent Ripoll ha valorat positivament l’adquisició de les dues estacions meteorològiques “ja que amb les mateixes s’ofereixen nous serveis a la ciutadania que podran beneficiar-se de les dades recollides i les previsions”.

Pin It on Pinterest