Select Page

L’Ajuntament d’Altea sol·licitarà a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport la delegació de competències per a la realització d’actuacions de millora en els diferents centres educatius del municipi pertanyents al Pla Edificant, al qual es va adherir el consistori el passat mes de març . Una sol·licitud de delegació de competències que, en la sessió plenària de la vesprada d’ahir dijous, ixia endavant per unanimitat i que suposa que l’Ajuntament execute les obres amb càrrec a la Conselleria.

El muntant total de la inversió ascendeix a 1.600.000€ que assumirà la conselleria esmentada i que estarà destinat a millores com ara l’eliminació de les aules prefabricades del CEIP l’Olla, nou menjador escolar al CEIP les Rotes; accessibilitat al centre i adaptació de l’aula d’infantil de 2 anys al CEIP Blanquinal; millora de l’accessibilitat en els centres Garganes i Altea la Vella; reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials en IES Altaia; climatització i adequació dels espais a l’Escola Infantil de primer cicle Mini-Mòn.

L’edil d’educació Vicenta Pérez agraïa a la sessió plenària el vot unànime i destacava “la inversió tan important que es va a realitzar de més de 1.600.000 euros amb aquest pla i que millorarà molt a la comunitat escolar directament i també a la ciutadania en general”.

Pin It on Pinterest