Select Page

Altea és mar (alteaesmar.com), el portal web de l’Ajuntament d’Altea dedicat al turisme nàutic ha renovat la seua imatge. Com informa el Departament de Turisme municipal, en la nova pàgina web pren protagonisme la sostenibilitat i la preservació dels valors naturals del territori i l’ecosistema costaner. En aquest sentit, l’edil de Turisme, Anna Alvado, ha explicat que ”Altea és mar posa en valor el Parc Natural de la Serra Gelada, del qual forma part la nostra badia, les praderies de posidònia i les activitats nàutiques sostenibles que es poden practicar i que ens permetran conèixer tots els preciosos i amagats racons del nostre entorn natural”.

El web s’ha reestructurat completament per adaptar la seua imatge a dissenys més actuals. S’ha generat un nou motor que fa que la web siga molt més ràpida que l’anterior, i també s’han millorat diversos aspectes tècnics que anteriorment dificultaven l’accés a certs apartats del web. L’edil de Turisme, Anna Alvado, matisa que “la reactivació d’aquesta pàgina web, ha estat, també, una petició del sector nàutic en les diferents reunions que es realitzen de manera periòdica per aquesta Regidoria”.

Aquesta pàgina web també destaca el paratge de la desembocadura del riu Algar, en el qual es pot contemplar un gran nombre d’aus, i que compta amb nous panells informatius per als amants de l’ornitologia i la fauna i flora del nostre entorn natural, així com l’enclavament geològic de Cap Negret, un dels 3 únics que es poden contemplar a la Comunitat Valenciana.

Alvado manifesta que, “hem volgut donar protagonisme a l’entorn on es realitzen totes les activitats nàutiques i aquàtiques amb la finalitat de conscienciar del valor mediambiental del paratge que tenim i que hem de cuidar, sobretot les persones que en gaudeixen. En aquesta pàgina també es pot trobar informació de totes les empreses i entitats vinculades amb el sector nàutic perquè a la persona visitant li resulte fàcil i còmode trobar les dades de contacte de l’activitat que li interesse”.

 

Pin It on Pinterest