Select Page

¡Compromet-te amb el Medi Ambient!

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea posa en marxa una campanya informativa a causa de l’entrada en vigor del Reial Decret 293/201 / de 18 de maig en el qual s’indica que a partir de l’1 de juliol s’han de cobrar les borses de plàstic pel sector comercial. La campanya municipal combina la informació sobre l’aplicació del Reial Decret i el respecte al medi ambient, potenciant la reducció de les bosses de plàstic.

Des de Comerç s’ofereix a la ciutadania unes bosses de tela gratuïtes i totalment reutilitzables. Es podrà recollir una bossa per persona passant per l’oficina de Comerç ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament.

Aquesta campanya de conscienciació, “Compromet-te amb el medi ambient”, per a la utilització de les bosses de tela es va iniciar, per part del departament de Comerç, en el passat nadal amb la col·laboració d’alguns comerços d’Altea.

La responsable de Comerç, Anna Alvado, manifestava la seua total conformitat amb aquest decret ja que ajudarà a reduir considerablement la utilització de les bosses de plàstic que tan perjudicials són per al medi ambient. “És una necessitat que la ciutadania deixe d’utilitzar bosses de plàstic, per aquest motiu des de Comerç animem a totes les persones que vulguen utilitzar aquestes bosses de roba a passar per la nostra oficina i recollir una”.

Pin It on Pinterest