Select Page

Seguint amb la política de reunions duta a terme per la Regidoria de Turisme amb el sector nàutic alteà, tenia lloc al mes de juny la presa de contacte prèvia a la temporada estival; així ho ha donat a conèixer l’edil àrea, Anna Alvado.

Alvado ha destacat la presència a la reunió de la Regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu, que al costat del director del Parc Natural de la Serra Gelada, José Ramón Vell, i de Daniel Gilabert, patró de la embarcació de vigilància marítima, van explicar els detalls de la normativa aplicable dins del Parc Natural de la Serra Gelada. A més han detallat les tasques informatives que realitza l’embarcació de vigilància així com les tasques que realitzen altres cossos de vigilància.

En el transcurs de la cita es va acordar enviar un mail amb tota la documentació explicativa de les zones protegides i fullet de bones pràctiques a les empreses del sector, amb la finalitat que aquestes ho facen arribar als seus clients.

Diego Zaragozí, regidor de Cultura i Ocupació, que també ha assistit a la reunió, va convidar a tots els presents a participar a la Jornada de Formació Nàutica que tindria lloc en breu a la Casa de Cultura i va informar del nou model de Formació Professional d’especialitats formatives relacionades amb el sector nàutic.

Per la seua banda la responsable de l’àrea de Turisme, Anna Alvado agraïa a les empreses del sector nàutic la seua col·laboració “sempre que se’ls necessita, ja siga en l’assistència a les reunions del sector, com les del Consell de Turisme, així com en les tasques de vigilància i informació que han realitzat en les últimes setmanes després de detectar-se la presència a la nostra badia de la Caravel·la Portuguesa”.

Pin It on Pinterest