Select Page

La Real Federación Española de Voleibol va donar a conèixer la distribució i emparellaments dels tres grups que conformaran la 1a Divisió Nacional de voleibol per a la temporada 2018-2019. El Altealife Visit Altea va quedar enquadrat finalment en el grup C, en el seu debut en la competició de bronze del voleibol espanyol en categoria femenina.

Després del sorteig, les alteanes debutaran el proper 7 d’octubre davant l’Universitario Guadalajara al Palau Esports d’Altea i finalitzarà la temporada regular també a casa, davant del Albolote CV16 de Granada el 24 de març de el 2019.

La resta d’equips rivals del Altealife Visit Altea seran l’Almeria Sostenible Mintonette, el Molina Voley, el Voley Múrcia, el CV Sanse, el CV Fuenlabrada i el CV Teruel, a més dels derbis autonòmics enfront del CV València, el CV Sant Joan D ‘Alacant i el Beni4U Rental House Benidorm.

Des del Club Voleibol Altea es porta setmanes treballant, en l’esportiu i en l’econòmic, per donar viabilitat al il·lusionant projecte que tornarà a voleibol alteà a l’elit nacional 12 anys després, després de l’ascens aconseguit per l’equip masculí en 2006.

Per al tècnic del Altealife Visit Altea, Javi Mora, es tracta d’una oportunitat única, “la possibilitat de jugar contra alguns dels millors equips del voleibol nacional suposa tot un repte, però al mateix temps és un premi que s’ha guanyat aquest grup després de dos intensos anys”. Segons Mora, “el nostre objectiu i els nostres esforços es centraran en intentar consolidar el projecte i assegurar la permanència a la categoria. De tots els rivals en la nostra lliga, som l’únic equip debutant i esperem no pagar la inexperiència”, va destacar l’entrenador del Altealife Visit Altea. Per a finalitzar, Javi Mora va assegurar la continuïtat de gairebé tota la plantilla de la temporada passada, i tan sols queden per confirmar 2 o 3 reforços que puguen completar amb garanties el nou projecte esportiu. Està previst que l’equip sènior femení alteà puga iniciar els seus entrenaments el proper 21 d’agost.

 

 

Pin It on Pinterest