Select Page

Es tracta de la Lan Party d’Altea i tindrà lloc del 13 al 15 juliol

A partir de les 16:00h del proper  13 i fins al 15 de juliol, la Ciutat Esportiva d’Altea acollirà una nova edició de la LanParty, que espera congregar més de 250 persones, i que enguany oferirà 2GB de velocitat amb fibra òptica perquè tots els usuaris i jugadors gaudisquen al màxim d’aquesta trobada durant 24 hores tots els dies de manera ininterrompuda. Els participants gaudiran de 5.000 metres de cable de xarxa, 300Mbps de connexió i més de 5.000 m2 destinats a l’esdeveniment.

Es tracta de la major concentració de tecnologia de la província d’Alacant i està creada per als amants dels ordinadors, els videojocs i per als seguidors de les emocions fortes. La LanParty d’Altea té com a eix central la informàtica, els jocs en xarxa local, Internet i els ordinadors en general. Per a això, s’organitzaran tallers, concursos i tornejos, amb la finalitat de posar a joc les destreses de tots els participants.

Els tornejos oficials per a aquest any seran LEAGUE OF LEGENDS, FORTNITE, COUNTER STRIKE, ARENA OF VALOR, BATTLEGROUNDS i CLASH ROYAL. També es podrà participar a PLAY STATION, JUGGER, SCALEXTRIC, jocs de Smartphone i jocs de taula.

El premi per al League of Legends està dotat amb 500 euros

Tota la informació i compra d’entrades es troben ja disponibles a www.alp.entradium.com. Les entrades són limitades. Les entrades de 5 euros són per a la Zona Lan i la Zona d’Oci. Les activitats de Play, Scalextric, Jugger, etc, són gratuïtes.

Organitza: Last Day Oci Alternatiu. Col·laboren: Regidoria de Juventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea, AVATEL, D-LINK, i CAIXALTEA.

Pin It on Pinterest