Select Page

Serà el pròxim curs i se situarà en el CEIP El Blanquinal

Altea comptarà el pròxim curs amb una nova aula de Educació Especial. Tal com ha explicat el regidor d’Educació, Miguel de la Hoz, “és una gran notícia per a Altea que s’haja autoritzat una unitat específica en un centre ordinari (UOECO) com es va sol·licitar”.

Aquesta nova aula es posarà en funcionament en el col·legi El Blanquinal, una mesura que permetrà desmasificar l’aula CYL del CEIP Garganes, i permetrà escolaritzar noves incorporacions que es puguen produir en la localitat d’aquesta modalitat. Aquesta aula UECO començarà a funcionar aquest curs 2023-2024 i comptarà amb un PT (professor de Pedagogia Terapèutica especialitzat en Educació Especial), un professor especialista en Audició i Llenguatge (AI) i un personal educador d’educació especial.

“Volem agrair la gran faena de l’inspector de la zona, Andreu, i la predisposició d’Iván Gómez, director del CEIP Blanquinal, i el seu equip directiu per a acollir aquesta aula. I donar també les gràcies al CEIP Garganes pel gran esforç que fan sempre, però especialment enguany a l’aula CYL. Hem treballat molt per aconseguir aquesta aula, millorar l’oferta educativa d’Altea, millorant l’educació pública en el municipi i apostant per la inclusió”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

“L’autorització d’una UECO en el nostre col·legi ens presenta un gran repte. Però aquests desafiaments són benvinguts, perquè ens permeten créixer i millorar com a comunitat educativa. L’habilitació d’una UECO en el CEIP El Blanquinal és un pas important; estem compromesos amb una educació de qualitat i inclusiva per a tots els nostres estudiants. Amb aquesta nova unitat, continuarem treballant junts per a aconseguir una educació equitativa i justa per a tots”, ha finalitzat Iván Gómez, director del CEIP El Blanquinal.

Pin It on Pinterest