Select Page

Sota el lema Stop al Foc, la regidoria de Medi Ambient i la Generalitat Valenciana amb l’assistència tècnica de medi XXI gsa, han organitzat unes jornades per a la prevenció d’incendis forestals en urbanitzacions i habitatges en risc, que tindran lloc els dies 9 i 10 de juliol al Centre Cultural d’Altea la Vella.

Es tracta d’unes xerrades informatives que se celebraran a les 19h i que van dirigides al veïnat de les urbanitzacions i famílies residents en habitatges del municipi que per la seua ubicació poden córrer risc d’incendi.

Com ha indicat l’edil responsable d’àrea, Beatriu Nomdedéu, “es tracta d’unes xerrades molt interessants, sobretot en aquesta època estival en què la calor i la sequera augmenten considerablement el risc d’incendi”.

“Les xerrades seran el dilluns dia 9 de juliol en castellà i valencià i el dia 10 en anglès, ja que moltes de les persones que viuen a les zones residencials són principalment europeus i el que volem és fer-los arribar la informació”; ha conclòs Beatriu Nomdedéu.

Pin It on Pinterest