Select Page

La regidora de Normalització Lingüística, Vicenta Pérez, anuncia una nova edició de “Bellaguarda de Cine”, que un any més arriba al cor del barri de Bellaguarda, a la Plaça de la Cantereria, un dels llocs més simbòlics del nostre municipi.

Vicenta Pérez explica que “per tercer estiu consecutiu, des del 17 de juliol al 21 d’agost, la plaça de Bellaguarda acollirà el cicle de cinema familiar” Bellaguarda de Cine “. Una activitat totalment gratuïta que cada dimarts a les 21.30 hores projectarà una sèrie de pel·lícules en valencià per a tots els públics “.

La pròpia edil ha avançat els títols de les 6 pel·lícules que acompanyaran aquest cicle de cinema familiar; “Hem escollit una sèrie de pel·lícules per a tots els públics com” Star Wars Episodi VII el Despertar de la Força “, que es projectarà el 17 de juliol; per al 24 de juliol s’ha programat el film de Disney” Vaiano “seguida de” els Barrufets: el Poble Amagat “el 31 de juliol”.

Segons les dades aportades per Pérez, “els anteriors cicles han congregat més de 1500 persones, que es van acostar fins a la Plaça de la Cantereria per gaudir del cinema familiar en valencià”.

Aquest cicle de cinema continuarà durant el mes d’agost, com avançava la regidora, amb més pel·lícules en valencià com ara: “Gru 3: Menyspreable de mi” el dia 7; el 14 arriba el film “Canta” i tanca el cicle de cinema en valencià el film “Tadeo Jones: el Secret del Rei Midas” el 21 d’agost.

Vicenta Pérez remarca que “és molt important fer activitats també amb la nostra llengua, sent aquest el motiu pel qual va néixer Bellaguarda de Cinema, una activitat que a més de poder gaudir tota la família ens fa conèixer millor el valencià”.

L’edil anima a participar “a grans i xicotets per gaudir d’aquesta activitat gratuïta a l’aire lliure com és Bellaguarda de Cine que se suma a l’oferta d’activitats que es realitzen a l’estiu on s’acosta públic de totes les edats i nacionalitats”. “En ser a l’aire lliure, molts aprofiten per endur-se el sopar i gaudir tant de la pel·lícula com de l’experiència d’estar al carrer una nit d’estiu, fent de” Bellaguarda de Cine “un punt de trobada i diversió els dimarts d’estiu “. Ha conclòs Vicenta Pérez, responsable municipal de Normalització Lingüística.

Pin It on Pinterest