Select Page

L’acte va comptar amb la projecció d’un vídeo que representa el futur Passeig i amb la participació de la ciutadania que va continuar aportant idees i suggeriments.

En un acte obert a tota la ciutadania, la Casa de Cultura acollia el dilluns per la vesprada la presentació de l’avanç del projecte de remodelació del Passeig del Mediterrani. Esta és la tercera ocasió en què s’obri a la participació este important projecte, que pretén recuperar l’espai públic de primera línia per a les persones i els usos socials i millorar la imatge d’un espai cabdal per a l’economia alteana.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, va conduir l’acte que va comptar amb la presència dels dissenyadors del mateix. La presentació va estar acompanyada de diverses imatges i un vídeo que reproduïen el futur passeig, ”per facilitar al públic assistent conèixer el projecte i com serà este futur espai”. Este vídeo i les imatges del projecte estaran a disposició de tota la ciutadania a través del web i les xarxes socials municipals.

L’acte va seguir amb un debat obert en el qual van participar els assistents a través del plantejament de les seues preguntes i suggeriments, que van ser ateses per la regidora i els responsables del projecte.

Orozco es mostrava molt satisfeta per la nombrosa assistència de públic, en esta sessió que era de l’interès general perquè, explicava, ”coincideix amb l’entrega de l’avanç del projecte que ens assegurava que la ciutadania poguera influir i matissar el que s’ha estat fent fins ara”. A més, destacava que ”crec que tothom ha pres consciència de la importància d’este projecte per al nostre poble i de la idoneïtat d’anar de la mà del Ministeri de Transició Energètica per tal que la seua execució siga més viable”.

La responsable d’Urbanisme també va recalcar que “el fet que el govern central haja anunciat que no es prorrogarà la concessió de l’AP-7 a finals de l’any que ve obri un escenari molt favorable per a actuar en la nostra primera línia tal com senyalàvem en el Document per a la Regeneració de la Façana Marítima” .

Per últim, Orozco avançava que este projecte serà definitiu a finals de juliol i per això ”continuarem treballant i intentarem que reculla tots els suggeriments que s’han anat plantejant, com s’ha fet fins ara, per tal que siga el millor projecte possible per a Altea”.

Pin It on Pinterest