Select Page

Del 4 al 19 de juny romandrà obert el termini de lliurament de sol·licituds per participar del Pla d’Ocupació impulsat per l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, PDM, i la Regidoria de Benestar Social. Una acció conjunta amb l’objectiu social, ja que el pla està destinat a persones en atur empadronades a Altea.

Les persones interessades podran dirigir-se a la Regidoria de Benestar Social, situada en el Centre Social de la Tercera Edat, per recollir i lliurar la sol·licitud que hauran d’omplir.

El pla compta amb un pressupost de 80.000 euros i facilitarà l’accés a l’ocupació, durant una durada màxima de 3 mesos, a 40 persones pertanyents a grups especialment desfavorits, aturats de llarga durada, persones en situació o risc de desnonament i dones víctimes de violència de gènere amb ordre de protecció en vigor, entre d’altres.

Per Imma Orozco, regidora responsable de l’PDM, “aquest pla suposa la incorporació a un entorn laboral i integrador realitzant un treball en els serveis del poble. Per tant, origina un doble benefici, per a les persones que accedixen a aquest, que es troben en una situació de debilitat social, i per al conjunt del municipi perquè s’obté un reforç en els serveis de cara a la temporada estival ”.

Diego Martínez, regidor de Benestar Social i Sanitat, ha explicat que el pla és una bona manera d’aplicar polítiques actives d’ocupació. L’edil ha apuntat que el pla tindrà en compte als menors de 25 i els majors de 45 anys perquè es tracta de dos grups d’edat especialment vulnerables als que cal donar suport. D’una banda, per facilitar l’accés al món laboral als menors de 25 anys i per una altra, als més grans de 45 anys, de vegades exclosos de les ofertes de treball “.

Els requisits per poder participar es poden consultar al web municipal, www.altea.es. La selecció es realitzarà després de valorar les sol·licituds presentades durant el termini previst, que ha començat aquest dilluns i durarà fins al 19 de juny, i després d’haver realitzat una entrevista personal amb els sol·licitants.

Tots dos edils han coincidit a animar la població en situació d’atur i vulnerabilitat a apuntar-se a aquesta oferta d’ocupació.

Pin It on Pinterest