Select Page

La Societat Filharmònica Alteanense inicia la inscripció per seleccionar 3 bandes simfòniques que concursaran en una única secció amb un màxim de 135 músics, i que actuaran l’1 de desembre a Palau Altea Centre d’Arts. El termini d’inscripció ha començat l’1 de juny i finalitzarà el 29 d’aquest mateix mes.

En la present edició, “el lema de la 45 edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea serà Una Dona del Poble, dedicat a la Igualtat de Gènere, a més de posar en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas com un model de lluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes”; ha explicat el President de la Societat Filarmònica Alteanense, Juan Tomás Laviós.

El prestigiós compositor Carles Pellicer, Benigànim 1977, ha estat l’encarregat de confeccionar l’obra obligada de la 45 edició del CIM “Vila d’Altea”. Les formacions interpretaran al certamen dues obres puntuables, l’obra obligada “Remembrance”, que ja es pot consultar telemàticament a través de www.certamenaltea.com i una altra de lliure elecció.

El CIM “Vila d’Altea” premiarà la banda simfònica guanyadora amb 6.000 euros i el trofeu de la societat musical. Les altres dues formacions rebran 3.000 euros per la seua participació. El jurat podrà atorgar un premi especial al millor solista que rebrà un diploma acreditatiu.

Una nova edició del CIM “Vila d’Altea” que ha vist passar a 189 bandes simfòniques procedents de quatre continents, Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia, 17.900 músics, 134.000 espectadors i interpretar més de 600 obres.

Pin It on Pinterest