Select Page

Dimecres passat es reunia, per tercera vegada en el que va d’any, el Consell de Medi Ambient d’Altea, en el transcurs es va tractar el tema de les subvencions rebudes i sol·licitades pel departament, destinades majoritàriament a tasques forestals sostenibles, i la protecció de l’entorn marí.

La regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, informava de les subvencions que el municipi ha rebut i les que ha sol·licitat per a enguany en matèria Medi ambiental. “El municipi d’Altea ha rebut, fins al moment, prop de 50.000 euros en matèria mediambiental, dels quals el 90%, han anat destinats a tasques forestals sostenibles amb l’objectiu d’aconseguir un bosc ben conservat i una fauna i flora rica i diversa”; ha explicat la responsable municipal d’àrea.

El Consell va comptar amb la presència de Daniel Gilabert, patró de l’embarcació de vigilància marina i litoral del Parc Natural de Serra Gelada. Gilabert parlava de les tasques que està duent a terme l’embarcació de vigilància per a la protecció del nostre entorn marí, informant i controlant les bones pràctiques mediambientals del Parc Natural com el control de residus, respecte a la fauna, control de la velocitat, entre d’altres, i també accions de col·laboració en l’albirament i seguiment de cetacis.

Beatriu Nomdedeu recorda que “el Consell de Medi Ambient està obert a la ciutadania i qualsevol persona interessada en temes mediambientals pot assistir. El proper Consell ordinari serà el dimecres 25 de juliol”.

Pin It on Pinterest