Select Page

El Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa es reuneix a Callosa d’en Sarrià per treballar a la seua agenda d’accions per la Igualtat i contra les violències masclistes.

Les regidores d’Igualtat de la Comarca, acompanyades per les tècniques d’Igualtat dels seus departaments, s’han reunit a la localitat de Callosa d’en Sarrià per celebrar una taula de treball i decidir els temes que el Consell d’Igualtat posarà a l’agenda pública els propers mesos.

Altea ha format part d’esta taula de treball, al costat de les localitats de Benidorm, Finestrat, l’Alfas del Pi, la Nucia, Polop, la Vila Joiosa, la Callosa d’en Sarrià i la Mancomunitat de la Marina Baixa, i s’ha compromès a treballar en els dos temes acordats; la campanya ciutadana “Salut i Dona” per informar sobre l’impacte que el gènere té en la salut de les dones i la realització d’accions de sensibilització contra el tràfic i l’explotació sexual de dones i xiquetes.

El Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa es reuneix cada mes, a cadascuna de les localitats integrants. Estes reunions són un exemple de bona pràctica per sensibilitzar, actuar i eradicar conjuntament les desigualtats, que per raó de sexe, encara persisteixen entre les dones i els homes tant en el repartiment dels treballs domèstics i de cura, com en la infrarepresentació de les dones als espais públics de responsabilitat i presa de decisions.

En este sentit, la regidora d’Igualtat, Anna Lanuza, ha assenyalat que “combatre els estereotips i rols de gènere, desmuntant la idea que hi ha coses d’homes i coses de dones, educant i socialitzant per això en igualtat és una responsabilitat de les administracions públiques. En el cas d’Altea és a més un compromís institucional, per això treballem cada dia de l’any no només per una societat més igualitària i justa, sinó també més lliure de violències masclistes”.

La campanya “Salut i Dones” es difondrà les properes setmanes a les xarxes de la Regidoria d’Igualtat, Igualtat Altea.

 

Pin It on Pinterest