Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Turisme, Anna Alvado, es van reunir divendres passat a les oficines de Invat·tur amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i la directora general de Turisme, Raquel Huete, amb els que van mantenir una reunió de treball. L’alcalde d’Altea i la regidora de Turisme sol·licitaven aquesta reunió amb la intenció d’aconseguir més ajudes per al Castell de l’Olla, l’esdeveniment turístic més important que es celebra anualment a Altea i que enguany complirà la seua 32 edició.

Durant la trobada, els responsables de l’Agència Valenciana de Turisme es van comprometre a estudiar diverses vies de col·laboració per poder ajudar a finançar la realització d’aquest esdeveniment que reuneix a la platja de l’Olla d’Altea, cada segon dissabte d’agost, a milers d’espectadors per gaudir d’un original espectacle pirotècnic aquàtic.

Sobre la gestió turística del nostre municipi, Colomer també va agrair als responsables de l’Ajuntament d’Altea la política turística sostenible que s’està desenvolupant a Altea en els últims anys. En aquest sentit, va fer referència a l’ampliació dels punts Tourist Info, les visites guiades que posen en valor el nostre entorn de manera respectuosa, els esdeveniments gastronòmics que fomenten el producte local o la promoció que s’està fent de les activitats nàutiques sostenibles, entre altres. El secretari autonòmic també va agrair la implicació d’Altea en el projecte de Hospitalitat Mediterrània, sent un dels municipis que més tallers ha realitzat a la Comunitat.

Pin It on Pinterest