Select Page

L’equip del Club Nàutic d’Altea torna a pujar al pòdium en els nacionals per tercer any consecutiu en el XIV Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

La catorzena edició del Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani se celebrava aquest cap de setmana, 26 i 27 de maig, a La Línia de la Concepció, Cadis. El Club Marítim Linense ha estat l’amfitrió d’un esdeveniment d’alt nivell convocat per la Federació Espanyola de Rem, que ha comptat amb més de 800 remers procedents de més de trenta clubs de tot Espanya.

L’equip de veteranes del Club Nàutic d’Altea acudia a aquesta cita nacional com un dels equips favorits, i un any més ha tornat a complir les expectatives. Des que es consolidés aquest grup de veteranes en 2016 han passat tres anys d’importants èxits per al rem alteà. En 2016 es feien amb el bronze en els nacionals, el 2017 es proclamaven campiones d’Espanya, i aquest any per tercera vegada pugen al pòdium per recollir la plata i proclamar-se subcampiones d’Espanya.

Les regates es van iniciar el matí del dissabte amb les eliminatòries, proves que definirien als equips que passarien diumenge a jugar-se els primers llocs. Les noies de Club Nàutic d’Altea sortien a l’aigua disposades a donar-ho tot, i malgrat la pressió i el molt que es jugaven, l’execució en l’aigua va ser impecable. Les alteanes acabaven aquesta primera fase primeres de la general, i per tant, passaven directament a les finals.

Diumenge es decidia tot, l’ambient era competitiu en la Línia de la Concepció. Els equips de Dénia, Benidorm, Torrevella i Altea eren els quatre equips classificats que es mesurarien a l’aigua per optar a les medalles en veterà femení.

Després d’una regata de moltíssim nivell la veteranes d’Altea creuaven la línia d’arribada primeres en temps real, executant una magnífica màniga i demostrant el seu altíssim nivell en competició.

Però encara calia esperar als temps compensats que els jutges havien d’aplicar. Finalment, aplicat el handicap, a tan sols un segon i mig de les primeres classificades, el rem de Dénia, les veteranes del Club Nàutic d’Altea es proclamaven subcampiones d’Espanya.

Tant les esportistes com el seu entrenador, Vicent Jorro, estan molt satisfets amb el resultat. “S’han complert les expectatives amb escreix, és un equip que ha anat guanyant experiència i que avui torna a demostrar la seua constància i el seu alt nivell. Saben treballar molt bé baix pressió, amb una gran capacitat de centrar-se en la regata i donar el màxim, i això les desmarca de la resta. Totes les integrants han treballat molt dur durant tota la temporada i aquest nou títol nacional aconseguit és la millor recompensa.” Declara Vicent Jorro, entrenador de rem del Club Nàutic d’Altea.

Per tercer any consecutiu les veteranes tornen a casa amb una nova medalla nacional a sumar al palmarès del Club Nàutic d’Altea.

Pin It on Pinterest