Select Page

Hui divendres, 18 de maig, els funcionaris municipals celebren la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió s’ha organitzat un esmorzar de germanor al Centre Social d’Altea i activitats esportives.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, així com la resta de regidors de la corporació municipal, acompanyen els treballadors durant la jornada, en la qual, després del esmorzar, es rendeix homenatge als funcionaris que es jubilen i als que compleixen vint-i-cinc anys de treball al consistori. Tots ells reben de mans de l’alcalde i de la resta de regidors un obsequi en agraïment al seu treball i dedicació a la gestió municipal.

Els funcionaris que enguany compleixen 25 anys de dedicació a l’Ajuntament d’Altea són: José A. Coello Morales, Mariano Morante Molinero i Diego Mulet Ballester. En aquesta ocasió no hi ha personal que s’haja jubilat entre el juny del 2017 i maig del 2018, de manera que el reconeixement d’aquesta present edició de Santa Rita només és als funcionaris que fa 25 anys van entrar a formar part de la plantilla consistorial.

Pin It on Pinterest