Select Page

Els funcionaris de l’Ajuntament d’Altea han celebrat hui, divendres, la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió s’ha organitzat un dinar de germanor a l’Hotel Cap Negret d’Altea. La Corporació Municipal ha acompanyat els treballadors durant la jornada, en què, s’ha retut homenatge als funcionaris que es jubilen i als que compleixen vint-i-cinc anys de treball al Consistori.

Tots ells han rebut de mans dels regidors un obsequi en agraïment a la feina i dedicació a la gestió municipal. Alcalde y regidor de Recursos Humans, han felicitat als presents felicitant els funcionaris pel dia de la seua patrona, així com els homenatjats per haver complert 25 anys de feina al Consistori i als jubilats l’últim any.

Els funcionaris que este any compleixen 25 anys de dedicació a l’Ajuntament d’Altea són: Vicente Domenech Gadea, Pere Vicent Ripoll Lloret, Juan Tomàs Laviós Berenguer, Maria José Devesa Pérez, Ignacio Beltrán Moraleda, Ángela Devesa Junquera, José Francisco Pérez Agulló i Pedro Juan Lloret Company.

I el personal jubilat, entre juny del 2022 i maig del 2023, han sigut: Pedro Juan Cabrera Ivars, José Francisco Mollà Ivars, Francisco Javier Saenz Peón, Joana Roig Más, Herminio Navarro Gil i Juan D. Orozco Palacios.

Pin It on Pinterest