Select Page

Amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral la regidoria d’Educació posa en marxa un any més, amb la col·laboració de Projectes Educatius, l’Escola d’Estiu 2018 d’Altea.

A l’igual que l’any passat, enguany s’han previst dos activitats, per una banda l’Escola d’Estiu que tindrà lloc del 25 de juny al 7 de setembre. I, per l’altra, la Summer School que es realitzarà als mesos de juliol i agost.

Com ha explicat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, ‘’l’objectiu de l’activitat és oferir una oferta educativa, basada en l’aprenentatge i les activitats lúdiques, durant l’època estival per tal d’ajudar en la conciliació familiar i laboral de les famílies del nostre poble’’.

Maria Morales, responsable de Projectes Educatius, ha detallat les característiques de l’Escola d’Estiu que està destinada a xiquets amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es realitzarà a les instal·lacions dels col·legis Garganes i d’Altea la Vella. ‘’L’horari serà de 9:00 a 14:00 hores amb possibilitat d’aula matinal, de 8:00 a 9:00 hores, amb un suplement de 20 euros més sobre el preu. Així mateix, també s’ofereix el servei de menjador de 14:00 a 15:00 hores’’.

El preu per als xiquets de 3 anys a 2n de primària serà de 100 euros al mes; de 3r a 6é tindrà un cost de 85 euros. Per a totes les edats, la quinzena tindrà un cost de 55 euros i per setmana el preu serà de 30 euros.

Com ha explicat la responsable de Projectes Educatius, enguany seguirà potenciant-se la pràctica de jocs i esports com tir amb arc, bàdminton, taekwondo, de piscina, jocs d’aigua, gimcanes, ball i teatre; així com anglès, informàtica i estimulació sensorial.

 

 

Summer School

Una altra de les activitats proposades per a la conciliació familiar i laboral durant l’estiu és la Summer School, ‘’una iniciativa que va començar l’any passat amb molt d’èxit i que ofereix classes 100% en anglès per a alumnes entre 6 i 12 anys en grups per edats i reduïts’’, ha informat la regidora. Les classes tindran lloc a les instal·lacions de l’Escola d’Adults i començaran el 2 de juliol i es prolongaran fins al mes d’agost. L’horari de l’activitat serà de 10 a 13 hores, amb un preu de 135 euros al mes. S’ofereix un descompte si es matriculen dos o més fills, amb un preu de 100 euros cadascun.

 

Les inscripcions per a les dos activitats es poden formalitzar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea (OAC) o a l’acadèmia Projectes Educatius. Per a més informació es faciliten els següents telèfons: 646 25 12 24, 679 01 93 25, 619 02 19 20 i el correu electrònic: projectes_educatius_altea@hotmail.com

Pin It on Pinterest