Select Page

Seguint amb la programació de reunions establerta, el dimecres 9 de maig, a les 9.15h, va tenir lloc al CEAM la tercera reunió del Consell Local de Comerç i Turisme de 2018, presidit per la regidora de l’àrea, Anna Alvado.

Un dels primers punts de l’ordre del dia va ser l’informe de l’enquesta sol·licitada al sector comercial i hostaler d’Altea per a la millora de la gestió de residus per part de l’empresa pública, en compliment de la normativa europea 2020. Es va sol·licitar al gerent d’EPDM que, amb les dades ja obtingudes i el coneixement dels punts de més acumulació de cartró, elaborés un esborrany d’aquest pla d’acció eficaç de recollida per continuar amb el procés i, entre tots, aconseguir millorar la imatge d’Altea.

També es va informar de la bona acollida de les accions realitzades i acordades en les reunions de la Taula de Treball del Pla de Dinamització Comercial. El curs “Xarxes socials per a l’empresa” va superar les expectatives de participació, de manera que es va a realitzar un altre nou curs al mes de setembre.

Alvado, ha informat de les campanyes comercials que s’estan realitzant; La campanya “1000 Botigues, 1000 Motius”, amb la recollida de tiquets de compra a l’oficina de Comerç, torna a tenir una gran acceptació entre ciutadania i del 22 de juny a l’1 de juliol tindrà lloc una nova edició de les jornades gastronòmiques “la Cuina de les Barques”, que ja s’està preparant. Davant la demora imprevista per a la millora de la senyalització de tots els pàrquings d’Altea, es va acordar iniciar la campanya de visibilització dels pàrquings privats amb la col·laboració dels mateixos i dels comerços d’Altea.

Un punt important va ser el de les propostes de millora, per part dels membres del consell, al projecte del Front Litoral. “És primordial que el sector turístic i comercial opine sobre una qüestió tan important com el projecte de remodelació del Front Litoral d’Altea, per aquest motiu, totes les aportacions que s’han recollit es donaran trasllat al departament corresponent”, manifestava la presidenta del Consell .

Per finalitzar es va informar sobre l’assistència a les últimes fires: Saló Nàutic MedSeA, que va tenir lloc del 16 al 18 de març a IFA Alacant amb la presència a l’estand d’Altea, de 9 empreses del sector nàutic alteà, B-TRAVEL a Barcelona del 20 al 22 d’abril, amb gran èxit d’assistència a l’estar molt ben ubicada al centre de Barcelona i en què Altea va estar present a l’estand de la Comunitat Valenciana, i la fira Alacant Gastronòmica que va tenir lloc del 4 al 7 de maig a IFA Alacant, la gran assistència, tot i ser la primera edició, va superar totes les expectatives d’interès a l’estand d’Altea, tant les degustacions gastronòmiques com la informació turística sol·licitada, sobretot rutes de senderisme, jornades gastronòmiques i activitats nàutiques .

Pin It on Pinterest