Select Page

El CV. Sant Boi va guanyar la final a les alteanes per un estret 2-3

Altea es va bolcar amb el voleibol femení, amb motiu de la celebració de la Fase Final d’Ascens a 1ª Divisió Nacional. Dies intensos on es va poder gaudir de bon voleibol, i en els que els 9 equips participants provinents de Catalunya, Aragó, Balears, el País Valencià i Múrcia, van donar el millor de si mateixos per arribar el més lluny possible en el torneig.

La final entre el Altealife i el CV. Sant Boi va posar el punt i final a un esdeveniment que va registrar una magnífica entrada a cadascun dels partits disputats al Palau Esports d’Altea. Alteanes i catalanes van brindar un gran espectacle a la final, que va necessitar de més de dues hores de joc per conèixer l’equip guanyador de la Fase. Tant Altea com Sant Boi van disposar d’oportunitats per endur-se el títol. Les catalanes avançant-se al marcador en el primer set, i les alteanes donant-li la volta al xoc guanyant els dos següents sets i posant-se 2-1 per davant. Però tal i com va passar en el partit de grups, on tots dos equips ja es van enfrontar, es va tornar a repetir el guió i van haver d’anar al cinquè i definitiu set per conèixer l’equip campió.

El Sant Boi es va posar molt aviat per davant agafant un avantatge difícil de superar i canviant de costat de la pista amb un clar 3-8 al seu favor. Però les “Guerreres” alteanes no s’anaven a deixar vèncer amb facilitat i van aconseguir empatar el 10-10 setembre. Després, una més que discutible decisió arbitral, va concedir un nou avantatge per a les visitants per certificar la victòria de l’equip català que s’imposava en l’últim set per 12-15.

En l’entrega de trofeus va estar present l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el President de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz; i l’edil d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber. Tots ells van felicitar a les jugadores pel gran espectacle ofert en la gran final i per l’ascens aconseguit. El quadre d’honor va quedar amb el CV. Sant Boi com a campió, el Altealife com a subcampió, i el CV. Molins com a tercer classificat. El trofeu MVP a la millor jugadora del Torneig va ser per a la jugadora local del CV. Altea, Ionela Ciobanu.

Retransmissió en streaming de tot el torneig

La Regidoria de Noves Tecnologies va posar a disposició de tots els participants l’opció de seguir en streaming tots els partits a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea. Les retransmissions van ser tot un èxit, obtenint una mitjana de 300 visualitzacions per partit, i pics de més 100 connexions simultànies en els moments més àlgids de la retransmissió. Tant les semifinals com la gran final, van ser els partits amb més audiència, de manera que es van a fer públics els vídeos dels partits al canal de Youtube municipal.

Pin It on Pinterest