Select Page

L’ocupació hotelera ha arribat el 93%

Els dos punts d’atenció turística habilitats, del 27 d’abril al 2 de maig, han atès un total de 1.689 turistes, entre els quals ha destacat el turisme nacional; així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Anna Alvado.

En concret, al Punt Informació de la Plaça de l’Església, disposat per primera vegada en aquest pont, es van atendre a 1.104 persones, de les quals, 780 van ser turistes nacionals i 324 estrangers. Els dies de major afluència van ser el dissabte 29 i el dimarts 1, sobresortint el diumenge amb 346 atencions.

A la Tourist Info Altea, situada al carrer Sant Pere, les dades han estat superiors al 2017, amb un total de 585 atencions de les quals 313 corresponen a turistes nacionals i 272 a estrangers.

Tant al Punt Informació com en la Tourist Info, les procedències nacionals més destacades han estat Comunitat de Madrid al capdavant, seguida per Comunitat Valenciana, Múrcia i Catalunya i que fa al turisme internacional han estat Bèlgica, Regne Unit, Holanda i França.

L’ocupació hotelera durant el pont de maig, segons les dades facilitades pels mateixos establiments, ha arribat el 93% a Altea.

Anna Alvado ha valorat molt positivament aquestes dades i la tasca que s’està realitzant des del departament “es posa de manifest que Altea és més que sol i platja ja que, tot i la previsió del mal temps, Altea ha tingut una afluència de persones molt significant en aquest llarg pont. Això es deu a la gran quantitat de recursos i atractius que ofereix la nostra localitat tant mediambientals, com culturals o gastronòmics i a la promoció que venim fent dels mateixos en fires i altres espais d’exposició “.

Cal destacar també l’organització de visites guiades gratuïtes, per les quals la Regidoria de Turisme ha tornat a apostar. La primera d’elles es va celebrar diumenge 29 a la partida rural “Quintanes i Barranquet” inclosa en les rutes Camins d’Altea, amb més de 30 assistents, donant a conèixer a les persones assistents la nostra història, tradició i paisatge. “Vam poder gaudir d’un agradable passeig per l’horta alteana, aprenent amb la nutricionista Anna Zaragoza de les bondats de la nostra agricultura i tradicions culinàries. A més moltes de les persones assistents van poder veure, per primer cop, com es realitza la recollida de la nespra, en plena campanya de recol·lecció “, ha comentat la responsable d’àrea.

Pin It on Pinterest