Select Page

El Pump Track és el segon projecte més votat dels pressupostos participatius

L’execució d’un Pump Track en el municipi d’Altea és el projecte proposat pel Club Ciclista Altea als Pressupostos Participatius que va aconseguir la segona posició en vots. Després de diverses gestions per a la seua construcció, l’ajuntament, a través de les regidories de Participació Ciutadana, Esports i Contractació, al costat del departament d’Urbanisme, ha decidit posposar-la a després de la construcció del nou pont del ferrocarril.

El motiu que ha portat al consistori a prendre aquesta decisió és que, “després de visitar diverses instal·lacions d’aquest caràcter, parlar amb els responsables de les mateixes i de mantenir reunions amb una de les principals empreses de construcció de Pump Tracks en tot l’Estat, es considera que la ubicació idònia per al mateix és al costat de l’aparcament del mercadet, en els voltants de la Ciutat Esportiva. Una zona que es veurà afectada per les obres de construcció d’un nou pont del ferrocarril”. Així ho han explicat els edils d’àrea, Mari Laviós, Pere Barber i Rafael R. Mompó.

“La construcció del nou pont impedeix que es puga executar el projecte i hem d’esperar que acabe aquesta obra per a poder començar a treballar en la ubicació exacta del futur Pump Track”, han assenyalat els edils.

Davant aquesta situació sobrevinguda, l’Ajuntament ha decidit executar el tercer projecte dels Pressupostos Participatius que és la millora i reparació dels parcs infantils.

Una vegada concloses les obres del ferrocarril es reprendrà l’execució aquest xicotet circuit dissenyat per a bicicletes i monopatins en el qual el seu recorregut es fa mitjançant la inèrcia adquirida en els salts i peralts del circuit i l’habilitat del skater o ciclista.

Pin It on Pinterest