Select Page

El dimecres 2 de maig tenia lloc la reunió del Jurat de la II Edició del projecte La Nit de l’Art que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny a Altea. Jurat que era l’encarregat de seleccionar les 3 propostes de performance i 3 de vídeo art que participaran al festival d’entre més de 17 projectes presentats.

Aquest jurat va estar format per Diego Zaragozí, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea; Javi Moreno, Vicerector Adjunt de Cultura de la UMH; Juan Francisco Martínez, Responsable de l’Àrea d’Escultura de la UMH; Isabel Martínez, comissària del projecte La Nit de l’Art 2018; Esther Niñirola, BASE Galeria; Sara Wilson, AlteArte; Laura Serradilla, artista multidisciplinar i Jean Cocó, Jean Cocó Art.

“Cal destacar l’alta participació d’artistes en aquesta primera convocatòria oberta de projectes, així com la diferent procedència dels participants que arriben d’Alacant, València, Galícia, Múrcia, Zaragoza i Tailàndia”, ha comentat la comissària del projecte, Isabel Martínez.

La Nit de l’Art és un projecte artístic que té com a objectiu potenciar la cultura i l’art com a atracció de turisme cultural a la localitat, la creació d’oci de qualitat i consolidar el nom d’Altea com a capital cultural de la comarca. Es tracta d’un festival de dos dies, en què el públic assistent podrà gaudir de conferències, exposicions d’art a les galeries participants, visites guiades a tallers d’artistes i un circuit artístic de performance i videoart obert i gratuït.

Pin It on Pinterest