Select Page

La regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez, ha organitzat una reunió informativa destinada als pares i mares d’alumnes que es matriculen per primera vegada per explicar-los els detalls del procediment d’admissió. La reunió tindrà lloc el proper dilluns 7 de maig a les 17:00h a la sala d’actes del Centre Social.

La reunió està destinada als responsables dels xiquets i xiquetes nascuts entre 2016 i 2017 de nova escolarització, que desitgen escolaritzar els menors en l’Escola Infantil Mini-Món o a l’aula de dos anys del Blanquinal, així com els nascuts el 2015 que sol·liciten matricular-se en infantil de 3 anys.

Vicenta Pérez ha animat els pares i mares que tinguen menors d’entre 0 i 3 anys a assistir a la reunió perquè en ella “informarem de diferents aspectes rellevants en la matriculació, com és ara el termini de la mateixa que va del 17 al 24 de maig”.

Pin It on Pinterest