Select Page

El dissabte 5 de maig al Centre Cultural d’Altea la Vella, de 9:00 a 13.00h, tindrà lloc un curs sobre el cultiu de bolets organitzat per la regidoria d’Agricultura.

Antoni Belda llicenciat en biologia i autor de llibres com “Bolets al País Valencià” serà l’encarregat d’impartir aquesta formació. Beatriz Nomdedéu explica que “el present curs pretén formar l’alumnat en matèria del cultiu domèstic i / o industrial d’espècies amb interès culinari i medicinal”.

El cultiu de fongs és una alternativa als cultius tradicionals que permet la dinamització local, proporcionant productes de qualitat i ecològics amb escassa inversió. Sens dubte, els bolets són un producte en auge que cada dia es fan servir amb més freqüència a la cuina i que al seu torn permeten obtenir substàncies medicinals. L’aplicació dels coneixements sobre el cultiu pot desenvolupar a escala familiar o bé a nivell industrial, creant llocs de treball i incrementant l’economia local. Durant el curs es realitzarà una demostració de tot el procés de cultiu des de l’obtenció de la llavor fins a la producció.

Les places són limitades, de manera que aquelles persones interessades a participar en la formació s’han d’inscriure al correu electrònic amaltea@cv.gva.es o al telèfon 965841300

Pin It on Pinterest