Select Page

Aquesta ha sigut una setmana molt intensa per a les integrants del Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea. Dissabte passat tenia lloc en la veïna localitat de Alfàs del Pi, el VII Trofeu del GR l’Alfàs, en el qual participen diverses de les nostres gimnastes.

En aquesta competició Cassandra Grasso, que participava en categoria aleví, va obtenir un segon lloc; Antonia Harastasan i Leire Simarro van obtenir ambdues un tercer lloc en els seus exercicis individuals, però la puntación obtinguda en conjunt els va fer guanyar la medalla de plata per equips. L’alegria final del dissabte ens la donava Aida Gomez, que es pujava pel cap alt del calaix amb el seu exercici de maces en categoria juvenil.

El diumenge va continuar la collita de medalles en la localitat de Teulada, on tenia lloc la primera fase de la lliga interclubs 2018. En aquesta ocasió en categoria benjamí, Iraya Molina va obtenir el seu diploma en quedar sisena i Vega Segovia, realitzant un exercici esplèndid, va aconseguir la primera medalla d’or de la vesprada per a les gimnastes alteanes. Tant el conjunt prebenjamí, compost per Ainhoa Altet, Ariadna Amo, Carlota Vila, Cristina Ganser i Elisaveta Aleksyuk, com el trio baby, format per Naiara Llorens, Sabrina Ben Hsain i Sofia Halvorsen, es van penjar la medalla de plata.

En la categoria aleví, mans lliures, Altea tornava a tenir dos equips participants, en aquesta ocasió l’Aleví-B format per la parella Maria Gonzalez  i Lucia Llorens, que es quedaven a un pas del podi, obtenint diploma per la seua quarta posició i l’Aleví-A compost per Emma Alós i Lucia Heredia, van destacar en l’execució del seu exercici, la qual cosa va fer que Altea tornara a estar en el més alt del podi i es penjaren la medalla d’or.

La vesprada va acabar amb més alegries per al club alteà, l’equip aleví compost per Antonia Harastasan, que en el seu exercici de mans lliures obtenia un cinquè lloc i Leire Simarro, que quedava quarta després de la seua execució amb pilota, tornaven a pujar com a equip al podi, ja que la suma de punts els permetia penjar-se la medalla de plata amb el seu segon posat.

I ahir dijous, la gimnasta alteana Aida Gomez, mantenia a tot el club en suspens. Amb la mateixa puntualitat i precisió amb la qual la veuríem executar el seu exercici. Segons abans de les 19:30h, trepitjava el tapís una espectacular Aida Gomez. La recompensa de molts esforços per part d’ella i l’entrenadora del club, Verónica Bódalo, estaven a punt de donar els seus fruits. El primer lloc obtingut en el provincial i el quart obtingut en l’autonòmic li obrien les portes per a poder participar en el Campionat d’Espanya Base Individual, que està tenint lloc aquests dies en el Palau multiusos de Guadalajara.

A través de l’emissió en directe que s’estava realitzant per part l’organització, i després d’esperar la participació en aqueix moment de ja 149 joves gimnastes, vèiem aparèixer en pantalla a una somrient Aida acompanyada en tot moment per la seua entrenadora. Després de la realització d’un exercici impecable, va arribar el moment d’esperar la puntuació. 10.867 punts que li feia quedar entre les 10 primeres de la Comunitat valenciana, i la 94  de les 188 participants en la seua categoria.

El regidor d’esports Pere Barber, ha volgut “felicitar a tot el Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea i a l’escola municipal, per tot el treball i els èxits que estan collint i especialment a Aida i a Verónica per portar el nom d’Altea, fins al més alt de la competició”. El regidor afegia que “L’ajuntament d’Altea intenta sempre col·laborar i estar prop dels seus esportistes i més quan es tracta d’esports base tan importants i amb tanta tradició per a la nostra localitat”. Pere Barber indicava que “la regidoria d’esports intenta  col·laborar amb el club en tot el que ens és possible, fa poc es va adquirir un nou tapís i en aquesta ocasió hem pogut sufragar les despeses d’adquisició de les equipacions esportives de les nostres gimnastes”.

Pin It on Pinterest