Select Page

La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha designat a Logronyo, Badajoz i Altea com a seus per celebrar les fases finals de la segona divisió femenina.

La designació ha estat rebuda amb goig per part del Club Voleibol Altea, que després d’aconseguir la seua classificació el passat cap de setmana a Elx, tenia esperances que la localitat pogués albergar per primera vegada en la seua història un esdeveniment d’aquestes característiques.

Per al seu president, Paco Lloret, “ha estat la segona bona notícia en tot just dos dies. Després d’aconseguir la classificació de l’equip, ara ens ha arribat la designació per part de la RFEVB per organitzar aquesta fase d’ascens a primera nacional, i per a nosaltres suposa un repte i un orgull “.

El club ja s’ha posat a treballar per intentar organitzar un esdeveniment esportiu en què tots els participants, durant uns dies, estiguen a Altea com a casa. Segons Lloret, “seran uns dies frenètics, amb molts partits de bon voleibol, i hem de rendibilitzar aquesta oportunitat que se’ns ha ofert promocionant una mica més aquest esport en tots els àmbits”, va destacar el dirigent alteà.

Recordar que seran 20 equips repartits entre les 3 seus, els que lluitaran per aconseguir l’ascens a la divisió de bronze nacional, del 10 al 13 de maig pròxims. La Fase Final d’Altea serà la més nombrosa i concorreguda, ja que seran 9 els equips participants. Per Aragó serà el AD Miguel Català i el CV Saragossa; per les Balears seran el CV Pòrtol i el CV Son Ferrer; per Múrcia l’únic representant serà el CD Vila de Fortuna; Catalunya estarà representada pel CV Molins i el CV Sant Boi; i finalment, per la Comunitat Valenciana seran els seus representants el Il·licità Carrús i el CV Altea.

El sorteig per enquadrar els grups de la competició es realitzarà aquest divendres al migdia a Madrid, a la pròpia seu de la Reial Federació Espanyola de Voleibol.

Pin It on Pinterest