Select Page

Aquest estiu, els xiquets i xiquetes d’entre 8 i 14 anys podran gaudir del Campament d’Anglès de la Finca Santa Bàrbara en la seua onzena edició, que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, en col·laboració amb Espai Actiu. Així ho ha donat a conèixer el propi regidor i Adrià Cortell, responsable del Campament.

Com cada any seran tres els torns de què disposa el Campament d’Anglès, estant ja complets els dos primers per participants d’edicions anteriors que han sol·licitat repetir experiència i per xiquets que en edicions passades es van quedar en llista d’espera. Pel que fa al tercer torn, que va de l’1 al 11 d’agost ja compta també amb un important nombre d’inscrits. Segons les dades aportades per l’organització.

“Aquestes dades demostren la bona salut d’aquesta activitat i la seua consolidació com una de les accions estiuenques d’oci i aprenentatge més demandes”; ha afirmat Pere Barber. No en va el campament d’Anglès de Santa Bàrbara mou unes 200 persones entre assistents i personal al seu càrrec.

Com ha explicat Adrià Cortell, són 60 els participants en cada un dels tres torns, entre els quals estan inclosos usuaris del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament. “Al matí ens dediquem a l’aprenentatge de l’anglès oral a través de diferents activitats lúdiques i a la vesprada es duen a terme jocs per educar en valors. A la nit fem de la temàtica triada, que per a aquest any són els superherois, el centre de l’activitat “. Ha detallat Cortell, que ha indicat també que al matí es gaudeix de la piscina que posseeix el recinte de Santa Bàrbara amb presència de socorristes.

El preu del Campament és de 360 ​​€ i 330 per als empadronats a Altea. Per a més informació i inscripcions es pot trucar al telèfon 600.777.065.

 

Campament Adolescents

En el cas del Campament d’Adolescents, aquest tindrà lloc del 15 al 25 d’agost, també a la Finca Santa Bàrbara i està obert a joves d’entre 14 i 17 anys.

És la tercera edició del campament i el 50% de les places estan ja cobertes; ha anunciat l’edil de Joventut, Pere Barber.

El preu és de 430€, 400€ per empadronats a Altea. La inscripció pot realitzar-se al telf/ 600.777.065 o al Centre Juvenil trucant al 96 584 13 34 de dilluns a divendres de 09 a 14: 00h.

Pel que fa a les activitats que es duen a terme en aquest Campament d’Adolescents, Adrià Cortell, responsable del campament, ha explicat que, “quan va néixer el campament fa tres anys, amb l’actual regidor de Joventut, pensem en tractar temes que ens preocupen en la societat i que els joves de vegades no tenen valor per parlar amb la gent gran “. Cortell ha afegit que, “amb aquesta activitat s’impliquen molt i nosaltres el que fem és donar-los les eines perquè sàpiguen on dirigir-se”.

“Les activitats estan adaptades a les edats dels participants”; ha matisat Adrià Cortell, que ha conclòs la seaa intervenció agraint a l’Ajuntament d’Altea i a totes les persones implicades la realització d’aquests dos campaments.

Per la seua banda, l’edil de Joventut també ha tancat la seua intervenció agraint a Espai Actiu i Adrià Cortell el seu bon treball i dedicació a aquestes dues activitats per a xiquets, xiquetes i joves que any rere any es superen en qualitat i nombre d’inscripcions.

Pin It on Pinterest