Select Page

Seguint amb les accions definides la Taula de Treball del Pla de Dinamització Comercial, la regidora de Comerç, Anna Alvado, es reunia amb les associacions de comerciants, ALCEA, d’hostalers, HOSPAL i amb els representants dels tres pàrquings privats a Altea, Ajuntament, CEAM i La Pau. Aquesta trobada pretén que s’inicien converses entre les tres parts, associacions, pàrquings i ajuntament amb la finalitat d’arribar a uns acords mínims que redunden en benefici de la persona que ens visita.

Com ha explicat l’edil de Comerç, “entre aquests acords hi ha el fer una important campanya de promoció, donant protagonisme als comerços d’Altea perquè els seus clients puguen utilitzar, de manera gratuïta, aquestes zones d’aparcament al realitzar un mínim de compra”.

Segons Alvado, “és necessària la participació de tot el sector comercial alteà en aquesta campanya de difusió i promoció de les diferents zones d’aparcament que tenim a Altea, tant públic com privat, amb la finalitat de facilitar l’aparcament a les persones que ens visiten . Hem d’aconseguir que la seua experiència de compra a Altea, siga el més agradable i satisfactòria possible. Aquesta és la millor promoció per nostre comerç “.

Des de la Regidoria de Comerç també s’han iniciat les converses amb l’empresa que senyalitzarà totes les zones d’aparcament d’Altea, des dels punts estratègics acordats. L’edil manifestava que “hi ha una deficiència en la senyalització dels pàrquings existents a Altea, per aquest motiu es va a millorar la senyalètica actual. Des de les diferents entrades a Altea, el visitant estarà informat, en tot moment, de les zones d’aparcament que anirà trobant en el seu camí “.

Pin It on Pinterest